.

KLORANE VE BEN FOTOĞRAF YARIŞMASI

Doğanın ve bitkilerin muhteşem büyüsünü güzelliğe dönüştüren Klorane, herkesi “Klorane ve Ben!’ Fotoğraf Yarışması’na” davet ediyor. 
Botanik ve bitkilere olan tutkusu ile tanınan Klorane markası, Klorane ürünleri ile aynı kadrajda kendilerini veya bebeklerini en güzel fotoğraflayan kişileri arıyor. Klorane Türkiye ve Klorane Bebe Türkiye Facebook hayran sayfaları üzerinden sürdürülecek yarışmamızda kadın ve bebek olarak iki ayrı kategoride değerlendirmelerimiz gerçekleşecektir. 

İster Klorane ürünü ile kendi fotoğrafınızı, ister Klorane Bebe ürünümüz ile bebeğinizin fotoğrafını çekin. Tek istediğimiz sizi veya bebeğinizi Klorane ürünlerimiz ile aynı fotoğraf kadrajında görerek, sağlık ve ışıltının fotoğrafını bizlerle paylaşmanız. 

Yarışmamız 30.04.2014 günü başlayarak 20.06.2014 tarihinde son bulacak olup, Kadın kategorisi: www.facebook.com/klorane.tr adresinde, Bebek kategorisi www.facebook.com/KloraneBebe.tr adresinde gerçekleşmektedir. Yarışma halk oylaması ile gerçekleşmektedir. Yarışmacılar Facebook hesapları üzerinden yarışmaya ve oylamaya katılabilirler. 

23.06.2014 tarihinde ise yarışma sonuçları duyurularak, kazananların ödülleri taktim edilecektir. Ödüller: Yetişkin kategorisi birincisi: iPad Bebek kategorisi birincisi: Toyyz Shop’tan 500 TL’lik hediye çeki Ayrıca en fazla oyu alan 20 fotoğrafa Klorane ürünlerinden hediye edileceği gibi, yarışma süresi boyunca da facebook sayfasında anlık sürpriz hediyeler de olacaktır. Yarışma Takvimi Katılım ve Oylama Başlangıç Tarihi : 30 Nisan 2014 Son Katılım ve Oylama Bitiş Tarihi : 20 Haziran 2014 Sonuçların açıklanması : 23 Haziran 2014
KLORANE VE BEN FOTOĞRAF YARIŞMASI KLORANE VE BEN FOTOĞRAF YARIŞMASI Reviewed by foto on Mayıs 09, 2014 Rating: 5