.

iİSTANBUL ULAŞIMIN RAMAZAN TEMALI ÖDÜLLÜ YARIŞMASI

Şu anda İstanbul Ulaşım A.Ş.’nin Ramazan temalı fotoğraf yarışmasına katılmak üzeresiniz. Birazdan anlatacağımız şeyler yarışmanın kısa bir tanıtımı olacaktır. İstanbul Ulaşım A.Ş. olarak sizlerden Ramazan, Raylı Sistemler ve İstanbul temalarının birleşiminden ortaya çıkacak yaratıcı ve etkileyici kareler bekliyor. 

Yarışma 15 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yarışmaya katılmak isterseniz öncelikle Genel Katılım Koşullarının ve Başvuru Formunun yer aldığı dosyayı indirip ; dikkatlice okuyup, doldurmanız gerekmektedir. 

Doldurduğunuz dosyayı ve temaya uygun çektiğiniz fotoğrafları istanbululasim@yandex.com adresine gönderiyorsunuz. Gönderdiğiniz andan itibaren Genel Katılım Koşullarında yazan bütün maddeleri kabul etmiş sayılacaksınız ve başvuru talebiniz iletilmiş olacaktır. 

 Başvurunuzun tamamlanmasını istiyorsanız İstanbul Ulaşım A.Ş. (Facebook, Twitter, Instagram) resmi sosyal medya hesaplarından en az birini takip etmeniz ve istediğiniz sosyal medya kanalında (Facebook , Twitter , Instagram) #metrogram , #metrodaramazan ve #istanbululasim hashtagleri ile gönderdiğiniz fotoğrafı paylaşmanız yeterli olacaktır. Unutmayın en fazla 5 fotoğraf gönderebilirsiniz. Katılımcılar arasında Birinci olana : Fotoğraf Makinası , İkinci olana : Akıllı Telefon , Üçüncü olana: Ipad ve son olarak 2 katılımcımıza da mansiyon ödülü olarak tablet bilgisayar verilecektir. Hepinize bol şanslar.
iİSTANBUL ULAŞIMIN RAMAZAN TEMALI ÖDÜLLÜ YARIŞMASI iİSTANBUL ULAŞIMIN RAMAZAN TEMALI ÖDÜLLÜ YARIŞMASI Reviewed by foto on Temmuz 19, 2014 Rating: 5