.

Canon, değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinesi pazarında tam 21 yıldır 1 numara

Canon, değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinelerinin küresel pazar payında, 2003 ve 2023 tarihleri arasında kesintisiz bir şekilde tam 21 yıldır 1 numara olmayı sürdürüyor. 
 

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon’un EOS serisi değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makineleri; “hız, konfor ve yüksek görüntü kalitesi” ilkelerine dayanan görüntüleme sistemlerinden oluşuyor. 
 


Seri kapsamında geliştirilen CMOS görüntü sensörleri, DIGIC görüntü işlemcileri ve değiştirilebilir lensler dahil olmak üzere tescilli temel bileşenler profesyonellerin tam güvenini kazanıyor. 
 
Bu yüksek performanslı amiral ürünler ve giriş seviyesi modellerin yanı sıra çok sayıda yaratıcı ifadeyi mümkün kılan 1152 üzerinde RF ve EF serisi lensleri de içeren geniş bir ürün yelpazesine sahip Canon, farklı müşteri ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.
 
2003 Eylül ayında sektörde çığır açan EOS 300D modelini piyasaya sunan Canon; rekabetçi fiyatı, kompakt ve hafif tasarımıyla ezberleri bozan bu fotoğraf makinesi ile dijital SLR pazarında en büyük payı kazandı. 
 
Böylece dijital SLR fotoğraf makineleri çağını başlatan Canon, o günden bu yana sektörde ezberleri bozan ürünler sunmayı sürdürüyor. Profesyonel model EOS-1D serisi ve dijital SLR video kaydına olanak sağlayan EOS 5D serisi de bu ürünler arasında yer alıyor. 
 
Ekim 2018'de kullanıma sunulan yeni nesil EOS R Sistemi ile görsel ifadenin sınırlarını daha da genişleten Canon; Temmuz 2020'de 8K video kaydı özelliğine sahip ilk fotoğraf makinesi olan tam kare aynasız fotoğraf makinesi EOS R5, Kasım 2021'de hızlı hareket eden cisimler için takip ve sürekli çekim performansı sunan EOS R3, Aralık 2021'de ise sanal gerçeklik içerikleri için video kaydetmek üzere tasarlanan EOS VR Sistemini kullanıma sundu. 
 
Canon, 2023 yılında EOS R serisini genişleterek aynasız fotoğraf makineleri ve lens alanında öncü oldu.
 
Seride; kullanımı kolay ve pratik özelliklere sahip APS-C boyutlu EOS R50, küçük, hafif ve yüksek performanslı tam kare fotoğraf makinesi EOS R8, başlangıç seviyesi fotoğrafçıların da tam donanımlı çekim deneyimi yaşayabilecekleri, APS-C boyutlu bir diğer aynasız model olan EOS R100 ve dokuz yeni RF lens görüntüleme teknolojileri meraklılarına sunuldu. 
 
Canon fotoğraf makineleri Rugby Dünya Kupası Fransa 2023’te en çok kullanılan marka payına sahip olarak, profesyonel fotoğrafçıların büyük güvenini kazandığını gösterdi.
 
Geniş müşteri yelpazesi ile Canon, 21 yıldır kesintisiz olarak küresel pazarda 1 numarada yer alarak zirvede yerini korumayı başarıyor. 
 
Canon; müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayan ürün, hizmet ve çözümleriyle fotoğraf ve video kültürünün yaygınlaşmasını teşvik ederken, insanların günlük yaşamlarına heyecan katarak tescilli görüntüleme teknolojilerini geliştirmeye devam ediyor.
Canon, değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinesi pazarında tam 21 yıldır 1 numara Canon, değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinesi pazarında tam 21 yıldır 1 numara Reviewed by foto on Şubat 20, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok