.

VEN MİMARLIK'A GREEN GOOD DESİGN ÖDÜLÜ

VEN Mimarlık'ın 2013 yılında, T.C. Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı için hazırladığı proje, Amerika'nın saygın kurumlarından "The Chicago Athenaeum: Museum Of Architecture And Design and The European Centre For Architecture Art Design And Urban Studies" (Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi) tarafından düzenlenen Good Design Awards kapsamında, GREEN GOOD DESIGN ödülüne layık görüldü. 
Ulaştırma Bakanlığı projesi ayrıca, WAF 2013'te "Gelecek Proje / Ofis Yapısı" kategorisinde finale kalmayı başarmıştı. Avrupa Merkezi Uluslararası Danışmalık Komitesi tasarım sektörü liderlerinin jüri üyeliğini üstlendiği ödül programında; ürün, program, kişi, çevre planlama, peyzaj ve mimari proje gibi farklı kategorilerde, 24 farklı ülkeden tasarımcılar ödüle layık görüldü. 

Bu yıl Türkiye'den ödül kazanan tek ofis VEN Mimarlık oldu. Proje hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Kazanan ürün ve projelerin yer alacağı sergi ve ödül töreni, Eylül ayında The European Center and The Chicago Athenaeum, Atina Müzesi'nde gerçekleşecek.
VEN MİMARLIK'A GREEN GOOD DESİGN ÖDÜLÜ VEN MİMARLIK'A GREEN GOOD DESİGN ÖDÜLÜ Reviewed by foto on Temmuz 15, 2014 Rating: 5