.

CANON EOS-1DX İLE NiİKON 4DS KARŞILAŞTIRMASI

Canon ve Nikon, görüntüleme teknolojisinde kılıçlarını yeniden çekti. Nikon, 4DS ile sensörüne yeni bir güç katarken Canon ise EOS 1DX ile pikselini ve ISO aralıklarını daha da genişletti. 

İki cihaz da en düşük ışıkta maksimum görüntü vadediyor. Canon ve Nikon savaşı yeniden alevlendi Dünyanın en iyi görüntüleme makinelerinin mimarları Canon ve Nikon çağın en etkili kameralarıyla bu yıla da damga vuruyorlar. 

Gelişmiş çekim özellikleri Nikon 4DS ve Canon EOS 1DX genişletilmiş ISO aralıklarıyla, maksimum resim işleme özelliklerine sahip. İki cihaz için ışığın nereden geldiği de artık sorun olmaktan çıkmış. Çağın en iyi teknolojileriyle donatılan kameralar, gelişmiş çekim ve izleme performansı sunuyor. 

Saniyede 10’dan fazla kare D4S’in baştan tasarlanan sensörü, en iyi resim kalitelerinden birini sunuyor. Hızlı kanal okuma özelliğine, geniş dinamik aralığa ve yüksek duyarlılık düzeylerinde temiz performansa sahip cihazın, EXPEED 4 resim işleme özelliği, düşük ışık fotoğrafçılığında çığır açıyor. 

Piksel gücü çok daha iyi Canon da bu noktada Dual DIGIC 5+ işlemciyle tam kare 18 megapiksel sensör standı belirlemiş. Piksel ve çekim hızında Canon’un, batarya performansı ve ağırlık açısından Nikon’un üstünlüğü var.bugün
CANON EOS-1DX İLE NiİKON 4DS KARŞILAŞTIRMASI CANON EOS-1DX İLE NiİKON 4DS KARŞILAŞTIRMASI Reviewed by foto on Mayıs 15, 2014 Rating: 5