.

SONY CYBER-SHOT DSC-H400 TÜRKİYEDE SATIŞTA

Sony, 63x optik zumlu Cyber-shot H400 ile diğer yüksek yakınlaştırma oranına sahip dijital fotoğraf makinelerinden biraz daha önde yer alıyor. 


 Kolay taşınabilen Cyber-shot H400, 63x zum ile (35 mm formatında 24,5-15550 mm odak uzaklığı eşdeğeri), geniş açıdan süper telefotoya kadar çoğu çekim durumuna uyum sağlayabiliyor. Makine, manzara ve grup fotoğraflarında istenilen her şeyi veya herkesi çerçeveye sığdırabiliyor. Vahşi hayvan ve kuşlar bile doğal ortamlarında, rahatsız edilmeden uzaktan gözlemlenebiliyor. Optik görüntü sabitleyici, farklı şartlarda da olsa resimlerin bulanık çıkması riskini azaltıyor. 20,1 megapiksellik fotoğraflar, hatıraları kaydetmede rol alabilir. Özel ‘film’ tuşu ise televizyonda tadı çıkartabilecek veya web üzerinde paylaşabilecek net HD videoların filme alınabilmesini sağlıyor. 

KULLANIMI OLDUKÇA RAHAT 
 Cyber-shot H400, tutma konforu ve kolay kullanımdan taviz vermiyor. DSLR tarzı gövdesi, daha büyük ve daha pahalı fotoğraf makinelerindeki gibi ergonomik tutma yeri ile rahatlıkla elde tutulabiliyor. Üstelik, güneş ışığı altında dış çekimler yapılırken dahi sahneleri doğru şekilde çerçevelemek için bir de elektronik vizörü bulunuyor. Intelligent Auto sayesinde ise kaliteli sonuçlar elde edilebiliyor. 

DSC-H400, geniş bir çekim yelpazesini otomatik olarak tanıyabiliyor ve sadece fotoğraf makinesinin önünde olan bitene odaklanılmasını sağlıyor. 

PARTİ MODU DA VAR Eğlenceli akşamların hatıralarının canlı kalması için ‘parti modu’, hassasiyeti, pozlandırmayı ve rengi otomatik olarak ayarlıyor. Gelişmiş flaş, fotoğraf makinesinin hassasiyetini ve uzaktakilerin daha da parlak çıkmasını sağlamak için flaş uzaklığını etkin şekilde artırıyor. Bu sayede, iç çekimler veya loş ortamlar sorun yaşanmıyor. 

X-Serisi lityum iyon pil, şarjlar arasında 300 civarında çekim için yeterli gücü sağlayabiliyor. Sony Cyber-shot DSC-H400, yüksek zumlu kompakt dijital fotoğraf makinesi, 999 TL fiyat ile Türkiye’de satışa sunuldu.akşam
SONY CYBER-SHOT DSC-H400 TÜRKİYEDE SATIŞTA SONY CYBER-SHOT DSC-H400 TÜRKİYEDE SATIŞTA Reviewed by foto on Mayıs 29, 2014 Rating: 5