.

CASIO EXILIM Z2 12.1MP DİJİTAL FOTOGRAF MAKNESİ

12.1 MP CCD sensör
3X optik, 4X dijital zoom
2.7 inç geniş parlak LCD ekran
YouTube Capture modu
Anti Shake DSP bulanıklık giderici
Yüz Algılama Teknolojisi ile güzel portre çekimleri
23 adet "Best Shot" Hazır Çekim Modu
SDHC / SD / MMC kart yuva
Tek şarj ile 210 adet fotoğraf pil ömrü

Exilim serisi ile dijital fotoğraf makine tutkunlarının gözdesi olan Casio, serinin en hamarat üyesi Z2 ile geleneği bozmuyor. İnce ve göz alıcı tasarımının yanı sıra, canlı kasa renkleriyle de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Exilim Z2, küçük kasasına sığdırılan güçlü teknik özellikleriyle de profesyonel makinelerin yokluğunu aratmıyor.

Kullanıcısına sunduğu 12.1 megapiksel çözünürlük, 3x optik ve 4x dijital zoom ile ön plana çıkan Exilim Z2, üzerinde 2.7 inç büyüklüğünde geniş parlak LCD ekran barındırıyor. Son dönemin olmazsa olmazı yüz algılama teknolojisinin yanı sıra YouTube Capture modunu da üzerinde barındıran Z2, AntiShake DSP özelliğiyle bulanık fotoğraf sonuçlarına son veriyor.

Casio Exilim serisinin alışılagelmiş zarafetiyle tasarlanan Z2, pil ömrü açısından da rakiplerine nazaran oldukça cimri. Tek şarj ile kullanıcısına 210 adet fotoğraf çekmesine imkan tanıyan ürün, 23 adet “Best Shot” hazır çekim moduyla fotoğraf çekme işini çocuk oyuncağına çeviriyor.

Daha fazla detay casio web sitesinde



CASIO EXILIM Z2 12.1MP DİJİTAL FOTOGRAF MAKNESİ CASIO EXILIM Z2 12.1MP  DİJİTAL FOTOGRAF MAKNESİ Reviewed by foto on Ekim 05, 2009 Rating: 5

Hiç yorum yok