.

“Kalkınmaya Dikkat Çek!” Fotoğraf Yarışması

Türkiye’de aktif gençlik örgütlerinin ve gençlerin gündemine “kalkınma”yı ve kalkınma için gençliğin ve katılımın önemini taşımayı ve Dünya Bankası Grubu ve Uluslararası Para Fonu yetkililerinin dikkatini, kalkınma için gençlerin katılımının desteklenmesinin önemine çekmeyi amaçlıyor.Yarışmada birincilik ödülü 3 bin TL.

Toplum Gönüllüleri, hem gençliğin gündemine kalkınmayı, hem de kalkınma alanında çalışan üst düzey yetkililerin gündemine gençlerin katılımını taşımak için harekete geçiyor. 6-7 Ekim 2009 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası Grubu yıllık toplantıları programına paralel olarak organize edilmesi planlanan ve gençlerin katılımına açık “Kalkınma” konulu bir fotoğraf yarışması ile, Türkiye’de aktif gençlerin ve gençlik örgütlerinin dikkatinin kalkınmaya çekilmesi ve gençlerin kalkınmaya bakış açısının üst düzey yetkililerle paylaşılması hedefleniyor.

Peki kim çekecek bu dikkatleri kalkınmaya?
“Kalkınmaya Dikkat Çek!” Fotoğraf Yarışması, tüm Türkiye’den 18-25 yaş arası gençlerin katılımına açık. Katılmak için, www.kalkinmayadikkatcek.com internet sitesindeki katılım şartlarını okumak ve yine internet sitesi üzerindeki başvuru formunu doldurmak gerekiyor.

“Kalkınmaya Dikkat Çek!” Fotoğraf Yarışması “Kalkınmaya Dikkat Çek!” Fotoğraf Yarışması Reviewed by foto on Eylül 29, 2009 Rating: 5

Hiç yorum yok