.

FLIR Duo Dünyanın ilk termal aksiyon kamerası

Ancak, uzun süredir termal kamera üretimi yapan FLIR, yeni Duo modeli ile dünyanın ilk termal aksiyon kamerasını üreterek yarışa yeni bir boyut kazandı. 

FLIR Duo termal aksiyon kamerası özellikleri! FLIR, Duo modelini kullanıcıların aksiyon dolu sahneleri çekmek yerine günümüzün popüler cihazları olan drone'lar ile kullanması için üretti. 

Duo'nun üzerinde 160x120 çözünürlüklü bir termal kameranın yanı sıra 1920x1080 piksel çözünürlükte ikinci bir kamera daha bulunuyor. Her iki kameranın aynı anda çalışabiliyor olması, kullanıcılara bir çok avantaj sunuyor. 

Termal kamera ile tam olarak seçemediğiniz objeleri, normal kamera görüntüsünden kolayca anlayabilir veya iki görüntünün birleştirilmesini sağlayabilirsiniz. 

Günümüz aksiyon kameraları ile aynı boyutlarda olan cihaz ile birlikte sunulan FLIR Tools yazılımı sayesinde, kayıt ettiğiniz görüntülerin detaylı analizini yapabiliyorsunuz. 

Çektiğiniz görüntüleri takacağınız bir microSD karta kayıt eden FLIR Duo, 999 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. Ayrıca, tüm bu özelliklere ek olarak radyometrik sıcaklık ölçümleri yapabilen Duo R modeli ise, 1299 dolar fiyat etiketine sahip.shiftdelete
FLIR Duo Dünyanın ilk termal aksiyon kamerası FLIR Duo Dünyanın ilk termal aksiyon kamerası Reviewed by foto on Ocak 04, 2017 Rating: 5