.

Anadolu Hayat Emeklilik (AHE) Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK (AHE) Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ‘17 Fotoğraf Yarışması 

“Hayata Dair” 1 - KONU VE AMAÇ “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler ‘ 17 ” Fotoğraf Yarışması ’ nın konusu “Hayata Dair” olarak belirlenmiştir. 

Yarışmanın amacı, amatör veya profesyonel kadın fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır. 

Fotoğrafçıların eserleri jüri tarafından değerlendirilecek tir. Yarışma; Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından, sanata ve sanatçıya saygı bağlamında Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenmektedir. 

KATILIM ŞARTLARI Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışma ; Seçici Kurul ve TFSF Temsilcisi dışında konuya ilgi duyan, son başvuru tarihine kadar 18 yaşını dolduran ve üzeri yaşlardaki , tüm amatör veya profesyonel fotoğraf çeken kadınlara açıktır. 

Daha önce ya da bu yarışma ile eş zamanlı yapılan herhangi bir yarışmada ödül (derece, başarı, mansiyon ve özel ödül) almış fotoğraflar (sergileme hariç) ile bu fotoğrafların deklanşör ve kadraj farklılığı içerenleri yarışmaya katılamaz. 

Yarışmaya katılacak fotoğrafın yarışma organizasyonu dışında sosyal medya (Facebook, twitter, instagram vb) hesap larında paylaşılmış olması ise yarışmaya katılım açısından engel teşkil etmez. 

Ödül (derece ve mansiyon) ve sergileme alan fotoğrafın; yarışmadan önce veya bu yarışmayla eş zamanda yapılan diğer bir yarışmada ödül aldığının tespit edilmesi halinde, katılımcı hakkında kural ihlali işlemi uygulanır. 

Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin tamamen ya da kısmen kullanılması kural ihlali sayılır. Katılımcı, internet sitesine yarışma için yüklediği fotoğrafların tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. 

Aksine davranış kural ihlali sayılır. Yarışmaya gönderdiği fotoğraf üzerinde, yapıt kendisine ait olmadığı halde kendisininmiş gibi göstermeye ve değerlendirme kurulunu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişiklikler kural ihlali sayılır. 

Kural ihlallerinde, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu - TFSF’nin U/UA Yarışma Düzenleme Standartları Yönergesi’nin 13. Maddesi’ndeki yaptırımlar uygulanır. Kural ihlali tespit edilen katılımcılardan elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır. 

Kural ihlali nedeniyle iptal edilen ödül ve/veya sergilemenin yeri boş bırakılır. Ödül verilmişse katılımc ının ödülü geri vermesi gerekir. Bu durum, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılara talep hakkı doğurmaz. .......

daha fazla detay için http://www.anadoluhayat.com.tr/ internet sitesi ile TFSF’nin http://www.tfsf.org.tr de.
Anadolu Hayat Emeklilik (AHE) Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Anadolu Hayat Emeklilik (AHE) Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Reviewed by foto on Ocak 07, 2017 Rating: 5