.

TOMTOM AKSİYON KAMERASI BANDİT ŞİMDİ GELİŞTİRİCİLERE AÇILIYOR

TOM2) aksiyon kamerası Bandit’in Aksiyon Kamera Yazılımı GeliştirmeKit’ini sunuyor (SDK). 

Bu versiyon, geliştiricilerin TomTomBandit’in yazılım özelliklerini kolayca kullanabilecekleri, Kamera Medya Sunucusu API, MP4 dosya formatları ve iOS ve Android™ yazılım kütüphanelerini içeriyor. 

TomTomBandit, GPSde içeren entegre hareket sensörlü, akselerometreli, jiroskoplu, basınç sensörlüvideoları ve dataları MP4 video dosyasına kaydeden bir aksiyon kamerası. 

Bu eylem verileri, ilginç anları etiketlemek için kullanılıyor ve kullanıcıların saatlerce uzunluktaki videoları içinden hızlı bir şekilde en iyi anları bulmalarını sağlıyor. 

Geliştiriciler artık TomTomBandit ile vizör, video manipülasyon, dosya yönetimi, kod çevrimi yetenekleri içeren Kamera Medya Sunucusu API üzerinden kurulum yapabilecekler. 

Hem iOS hem deAndroid™ kütüphaneleri ile uyumlu olan TomTomBandit teknolojisini geliştiriciler uygulamalarına entegre ederek muhteşem akıllı video kayıdı deneyimine sahip olacaklar. 

TomTomkurucularından PeterFransPauwels konuyla ilgili şunları söyledi: “TomTomBandit aksiyon kamerası üstün bir teknolojiyi nasıl kullanımı kolay bir tüketici ürünü haline getirdiğimize harika bir örnek teşkil ediyor. 

TomTomBandit SDK ile eşsiz bir teknolojiyi geliştiriciler için kolay bir kullanımla sunuyoruz. Emirates Team New Zealand’ın bizi seçmiş olmasından ve Haziran 2017’deki America’sCup’ın hazırlıklarında TomTomBanditSDK’nın bulunmasından dolayı çok mutluyuz.” 

Emirates Team New Zealand İcra Kurulu Başkanı Grant Dalton şunları belirtti: “TomTomBandit teknolojisini eğitim süreçlerimize eklemek bilgi alma kalitemizi arttırdı ve eğitim ile geri bildirim süresini önemli derecede düşürdü. 

TomTom ile ideal iş ortağımızı bulduk çünkü hem TomTom hem biz nihai amacı başarmak ve kazanmak olan sürekli teknolojinin sınırlarını zorlayan markalarız.’’
TOMTOM AKSİYON KAMERASI BANDİT ŞİMDİ GELİŞTİRİCİLERE AÇILIYOR TOMTOM AKSİYON KAMERASI BANDİT ŞİMDİ GELİŞTİRİCİLERE AÇILIYOR Reviewed by foto on Ekim 04, 2016 Rating: 5