.

Dacia Sandero ödüllü fotograf yarışması

www.busanderosenin.com sitesine üye olun, yaşadığınız şehrin doğal ve tarihi güzelliklerini fotoğraflayın, çektiğiniz fotoğrafınızı haritada işaretleyin ve büyük ödül Dacia Sandero’yu kazanmak için oylamaya katılın. Daha fazla oy toplamak için arkadaşlarınızı siteye davet edin. Hem siz hem de arkadaşlarınız oy verdikçe hediye SMS kazanma fırsatından yararlanın

Yarışmacı üyeler için süreç
Bu üye yarışmacı adayı, kullanım şartnamesinde belirlenmiş kurallara uyan ve yaşadığı şehrin doğal veya tarihi güzelliklerini gösteren bir fotoğrafını "Fotoğraf Ekle" bölümünden sisteme yüklüyor, Türkiye haritası uygulaması üzerinde fotoğrafı çektikleri şehir üzerine iliştiriyor ve yarışmaya katılıyor. Daha sonra da arkadaşlarını fotoğraflarına oy vermeleri için siteye üye olmaya davet ediyorlar.

Üyenin yüklediği fotoğraf site moderatörlerin kontrolüne gönderiliyor. Fotoğraf kontrolden onay alarak geçerse, sitede yayınlanmaya başlıyor. Fotoğrafa sitede 3 farklı alanda ulaşılabiliyor: " Oy Ver" ve "Türkiye Güzellikler Haritası" bölümlerinde ve üyenin kendi profil sayfasında. Bu bölümlerde fotoğraf, kullanıcı adı, üye ad soyadı veya şehir aramaları yapılarak bulunabiliyor.

Böylece, sözkonusu fotoğraf için oylama süreci başlamış oluyor.

Yarışmacı üyeler için büyük ödül: Dacia Sandero!
25 Eylül 2009 tarihinde oylamadaki fotoğraflar arasından en fazla oy almış olan ilk 50 fotoğraf belirleniyor ve final heyecanıyla bu fotoğrafların oylama süreci tekrar başlıyor.

Büyük final ise 12 Ekim’de!

Bu tarih itibariyle en çok oy almış fotoğrafın sahibi, 1 adet Dacia Sandero 1.4 Ambiance versiyon otomobile hak kazanıyor.

Oy veren üyeler için süreç
Yarışmacı üye tarafından siteye üye olup, fotoğrafa oy vermesi için çağrılan kullanıcı, çağrıya uyduğu anda "oy veren üye"ye dönüşüyor.
Her üyenin günde 50 oy hakkı var. Oylar, siteye kullanıcı adı ve şifre ile girerek verilebiliyor. Üye, her fotoğrafa gün içinde sadece 1 oy verebiliyor.

Oy veren üyeler için ödül
Bol bol oy veren üye, oy verdikçe hediye SMS kazanma şansını yakalıyor.

daha fazla detay Dacia web sitesinde

Dacia Sandero ödüllü fotograf yarışması Dacia Sandero ödüllü fotograf yarışması Reviewed by foto on Eylül 14, 2009 Rating: 5

Hiç yorum yok