.

Volkswagenseverler marka sevgisini fotoğraflarıyla gösteriyor

Volkswagen Binek Araç’ın, 1998 yılında ‘En İyi Basın Kampanyası’ kategorisinde ulusal ve uluslararası birçok ödül aldığı “İnsan görmek istediğini görür” kampanyasından yola çıkarak geçtiğimiz sene düzenlediği fotoğraf yarışmasının ikincisi 19 Mayıs’ta başladı. 

Katılımcılar,doğada ve yaşamın içinde Volkswagen’e dair gördüklerini fotoğraf karelerine aktarıp #insangormekistediginigorur hashtagiyle Instagram üzerinden paylaşarak yarışmaya başvurabiliyor. 

Volkswagen Binek Araç’ın gelenekselleşmeye başlayan ve Türkiye çapında büyük ilgi gören fotoğraf yarışması “İnsan görmek istediğini görür” başladı. 

Geçtiğimiz yılyarışmada ödüle hak kazanan ilk 3 fotoğraf 2 bin 500’ün üzerinde başvurunun arasından seçilmişti.Ve seçilen fotoğraflar yurtiçi ve yurtdışında birçok platformda kullanılmıştı. Bu yıl da yarışmaya daha geniş katılım sağlanması bekleniyor. 

Otomobil tutkunlarının Volkswagen sevgisini farklı biçimlerde yaşadıkları gerçeğinden hareketle kurgulanan yarışmada, bu sevginin gösterilebileceği bir fırsat sunuluyor. Doğada ve yaşamın içinde Volkswagen’e dair gördüklerini fotoğraf karelerine aktaracaklar.  

Baktığın yerde Volkswagen amblemini görmek  
Volkswagen Binek Araç’ın otomobil tutkunlarıyla en çok bir araya geldikleri mecralardan biri olan Instagram’da başlayan yarışmada, katılımcılardan 1998 yılındaki kampanyada kullanılan ilanlara benzer fotoğraflar paylaşmaları isteniyor. 

 Çevrelerinde yakaladıkları Volkswagen amblemini andıran doğal şekilleri fotoğraflayarak, #insangormekistediginigorur kampanya hashtagiyle paylaşan Instagram kullanıcıları, insangormekistediğinigorur.vw.com.tr mikro sitesine Instagram hesaplarıyla erişim sağladıktan sonra, fotoğraflarını siteye yükleyecek ve yarışmaya katılabilecekler.  

Başvuru için son tarih 31 Temmuz 
31 Temmuz 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek yarışmada dereceye girecek olançalışmalar, fotoğraf ve görsel sanatlar konusunda Türkiye’nin önemli isimlerinin bulunduğu bir jüri tarafından belirlenecek. 

Jüride Volkswagen Binek Araç’ın reklam ajansı MedinaTurgulDDB'nin kreatif direktörü Kurtcebe Turgul, Görüntü Yönetmeni Gökhan Tiryaki, Fotoğraf ve Video Sanatçısı Yağmur Kızılok, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Yusuf Murat Şen ve LeicaCamera Türkiye Genel Koordinatörü Erdem Kayhan Gürbüz yer alıyor olacak. 

Yarışmada birinci Leica T 18-56 mm, ikinci GoProHERO5 Black ve üçüncü de DJI Osmo Mobile ile ödüllendirilecek.Ayrıca ilk üçe giren tüm katılımcılar, Almanya’da bulunan Volkswagen’in kalbi AutoStadt’ı ziyaret etme şansını da yakalayacaklar, ilk ona giren tüm katılımcılar ile ise Leica eğitmenleri eşliğinde sokak fotoğrafçılığı turu gerçekleştirilecek.
Volkswagenseverler marka sevgisini fotoğraflarıyla gösteriyor Volkswagenseverler marka sevgisini fotoğraflarıyla gösteriyor Reviewed by foto on Mayıs 23, 2017 Rating: 5