.

LEXUS KISA FİLMLERİN SON FİLMİ GAME BÜYÜK İLGİYLE İZLENDİ

Sadece lüks otomobilleriyle değil yaşam tarzına ve sanata yaptığı dokunuşlarla adından söz ettiren Lexus, Lexus Kısa Filmler projesi ile yeni jenerasyon film yapımcılarını desteklemeye devam ediyor. 

Lexus tarafından desteklenen film yapımcıları, böylece kendilerini uluslararası sahnede gösterme fırsatı elde ediyor. 

Lexus şimdi ise, Napa Valley Film Festivali’nde izleyicilere Kısa Filmler Serisinin ilgi çekici yeni filmi ‘Game’inprömiyer heyecanını yaşattı. 

Bu filmin yönetmenliği ise ödüllü yapımcı JeannieDonohoe tarafından gerçekleştirildi. Columbia Üniversitesi film bölümü mezunu olan Donohoe, ‘LambingSeason’ ve ‘Public’ gibi birkaç kısa filmin yönetmenliğini ve yazarlığını yaptı. 

Game filminin hikayesi bir yüksek okul öğrencisinin yeni bir okula yerleşmesi ve şampiyon basketbol takımına girmeye çalışmasıyla başlıyor. Sıra dışı performanslar sergileyerek herkesin beğenisini kazanan yeni oyuncunun şok edici sırrı öğrenilince hikaye tamamen başka bir seviyeye taşınıyor. 

Lexus Kısa Filmler projesinin dört filminden biri olan Game prömiyerinin yanı sıra Napa Film Festivali’nde projenin diğer üç filmi FridayNight, MESSiAH ve A NationHoldsItsBreath de burada izlenme imkanı sunuldu. 2013 yılında başlayan Lexus Kısa Filmler projesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya çapında büyük ilgi gördü.
LEXUS KISA FİLMLERİN SON FİLMİ GAME BÜYÜK İLGİYLE İZLENDİ LEXUS KISA FİLMLERİN SON FİLMİ GAME BÜYÜK İLGİYLE İZLENDİ Reviewed by foto on Kasım 11, 2016 Rating: 5