.

GÖRGÜN ÖZDEMİR’İN OBJEKTİFİNDEN DOĞUNUN GİZEMLİ DENGESİ

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv’in Genel Müdürü Görgün Özdemir ve kardeşi Tayfun Özdemir, fotoğraf severleri “Doğunun gizemli dengesi” sergisiyle Hindistan’ı keşfe çıkarıyor. 

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv’in Genel Müdürü Görgün Özdemir, 3. fotoğraf sergisini Olympus Galeri’de açıyor. 

Doğunun Gizemli Dengesi isimli serginin fotoğrafları Görgün Özdemir ve kardeşi Tayfun Özdemir tarafından çekildi. Hindistan’ın farklılıklarının gizemli dengesini yorumlayan sergi 24 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek. 

Görgün Özdemir sergiyle ilgili olarak ; “Hindistan, farklı etnik yapısı, inançları, dilleri, gelenekleri, görenekleri, kıyafetleri, renkleri, festivalleri ile karmaşa içinde yaşar, fakat bir o kadar kendi içindeki dengeyi oluşturmuştur. 

Tüm bu mistik, gizem ve sırların buluştuğu topraklar oralara yolu düşenleri etkiler, hayrete düşürür, büyüler, hayal kırıklığına uğratır, adeta içine çeker ve kendine hayran bırakır. Kardeşim Tayfun Özdemir ile birlikte bu dünyayı görsel olarak anlatma çabasına giriştik. 

Yolculuğumuz boyunca farklılıkların uyumu ve dengesi adeta bir mozaiğe dönüşmüş olan Hindistan’da birçok hayata dokunarak kadrajlarımızı renklendirdik. Sergimizde yer alan 30 fotoğraf ile hikayemizi anlattık. Sanatseverlerin de tanık olduğumuz yaşamlardan bizim aldığımız keyfi alacaklarına inanıyoruz” dedi.
GÖRGÜN ÖZDEMİR’İN OBJEKTİFİNDEN DOĞUNUN GİZEMLİ DENGESİ GÖRGÜN ÖZDEMİR’İN OBJEKTİFİNDEN DOĞUNUN GİZEMLİ DENGESİ Reviewed by foto on Kasım 23, 2016 Rating: 5