.

YENİ CİTROEN C3 CONNECTEDCAM İLE SOSYAL AĞLARDA GÜNLÜK YOLCULUKLARINIZI PAYLAŞABİLİYOR

Citroën, 2002’den beri 3.5 milyondan fazla satılan küçük segmentteki modeli C3’ü tamamen yeniledi. 

Sunduğu kişiselleştirme özellikleriyle bireysel ifadeyi vurgulayan üçüncü nesil Citroën C3, kamerası sayesinde yolculuk boyunca çekilen fotoğrafları ve videoları paylaşabiliyor. 

Citroën’in B segmentindeki modeli C3, Citroën ConnectedCam ile sosyal ağlarda günlük yolculuklarınızı paylaşabiliyor ya da kaza gibi durumlarda kanıt niteliği sunmak için video kaydı yapılabiliyor. 

Citroën ConnectedCam nedir? 
Citroën C3, sosyal ağlarda günlük yolculuklarınızı paylaşabildiğiniz veya kaza gibi durumlarda kanıt niteliği sunmak için tasarlanan, dikiz aynasının arkasına yerleşimli bir HD kamera sistemi olan Citroën ConnectedCam gibi son teknolojiler ile donatıldı. 

Citroën C3’ün gelişmiş sürücü destek sistemleri ayrıca şunları içeriyor: Ses tanıma özellikli 3D navigasyon, geri vites kamerası, şerit değiştirme uyarısı ve kör nokta uyarısı. Tüm araç fonksiyonlarına kontrol merkezi olarak görev yapan 7” boyutundaki dokunmatik tabletten erişiliyor. Optimum tepki süresi için tablet kapasitif ekran teknolojisi kullanıyor. 

Şanzıman ve motor seçenekleri Yeni C3, manuel şanzımanlı PureTech 3 silindirli benzinli motor, 68 HP, 82 HP ve 110 HP (Stop&Start) seviyelerine sahipken dizel güç üniteleri BlueHDi 75 HP (Stop&Start) ve 100 HP (Stop&Start) ile satışa sunuluyor. Ayrınca aracın kısa bir süre içerisinde EAT6 otomatik şanzıman ile de piyasaya sürülmesi planlanıyor.haber7
YENİ CİTROEN C3 CONNECTEDCAM İLE SOSYAL AĞLARDA GÜNLÜK YOLCULUKLARINIZI PAYLAŞABİLİYOR YENİ CİTROEN C3 CONNECTEDCAM İLE SOSYAL AĞLARDA GÜNLÜK YOLCULUKLARINIZI PAYLAŞABİLİYOR Reviewed by foto on Temmuz 04, 2016 Rating: 5