.

TOYOTA ULUSLARARASI HAYALİMDEKİ ARABA RESİM YARIŞMASI’NDA SAMSUN’DAN ÇAĞIN AKAY YAZICI FİNALE KALDI

Toyota Uluslararası Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’nda büyük ödülün Türkiye’ye gelmesi için haydi hep birlikte Çağın’ı destekleyelim… 

Toyota tarafından düzenlenen Uluslararası Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’nın 8-11 yaş kategorisinde Samsun’dan Çağın Akay Yazıcı finale kaldı. 

Dünya’nın 81 ülkesinden 850 binden fazla resmin katıldığı, Toyota Hayalimdeki Araba Resim yarışmasında gururumuz olan Çağın Akay Yazıcı, 22-26 Ağustos tarihleri arasında Japonya’da gerçekleştirilecek finalde büyük ödülü almak için yarışacak. 

Toyota tarafından 2004 yılından bu yana “Senin Hayalin – Geleceğin Arabası” temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocukları sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. 

Türk çocuklarının da bugüne dek dördüncü kez yer aldığı yarışmanın sonuncusunda, Türkiye’nin 45 ilinden 4 bin 855 çocuk, otomobillerin gelecekte nasıl olacağını hayal ederek resimleştirmişti. 

Jüri değerlendirmesi sonucunda Türkiye 8 yaş altı kategorisinde Ankara’dan Emir Faruk İplikçioğlu, 8-11 yaş kategorisinde İzmir’den Atakan Atmaca ve 12-15 yaş kategorisinde de Osmaniye’den Berkehan Keser Türkiye ayağında birincilik kazanmıştı. 

Dereceye girenler Japonya’da yapılacak dünya yarışmasında yarı finalde de Türkiye’yi temsil ettiler. Yarı final sonrasında da Çağın Akay Yazıcı 22-26 Ağustos tarihleri arasında yine Japonya’da gerçekleştirilecek finalde büyük ödülü almak için yarışacak. 

Final sonucunda birinci, ikinci, üçüncü ve onur dereceleri belirlenirken, Bronz, Gümüş, Altın ve bunların arasından da Başkan Toyoda Özel Ödülü kazanacaklar. 

Çağın Akay Yazıcı’ya 1 Temmuz tarihinden itibaren sizler de aşağıdaki linkten oy vererek büyük ödülün Türkiye’ye gelmesi konusunda destek verebilirsiniz. Haydi hep birlikte Çağın’ı destekleyelim… Link: https://www.toyota-dreamcarart.com/top/
TOYOTA ULUSLARARASI HAYALİMDEKİ ARABA RESİM YARIŞMASI’NDA SAMSUN’DAN ÇAĞIN AKAY YAZICI FİNALE KALDI TOYOTA ULUSLARARASI HAYALİMDEKİ ARABA RESİM YARIŞMASI’NDA SAMSUN’DAN ÇAĞIN AKAY YAZICI FİNALE KALDI Reviewed by foto on Temmuz 14, 2016 Rating: 5