.

2. KARE KARE ANKARA FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) bu yıl ikincisini düzenleyeceği “Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması” için başvurular başladı. 

İlçeleri dahil Ankara’yı en iyi anlatan fotoğrafların seçileceği yarışma için başvurular 31 Ağustos’ta sona erecek. 

Amatör ve profesyonel her yaştan fotoğrafçıya açık olan yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL ödül verilecek. Mansiyon alan yarışmacıya bin TL, jüri özel ödülüne layık görülen yarışmacıya ise 500 TL ödül takdim edilecek. 

Kare Kare Ankara Fotoğraf Yarışması’na başvurular 15 Haziran’da başlayıp 31 Ağustos’ta sona erecek. Yarışmanın sonuçları ise 30 Eylül 2016 tarihinde Ankara Ticaret Odası’nın internet sitesinde vehttp://karekareankara.atonet.org.tr/ adresinde duyurulacak. 

Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi, 14 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Serginin ardından yarışmada dereceye girmeye ve sergilenmeye hak kazanmış eserlerden oluşan Ankara Fotoğrafları Kataloğu hazırlanacak. Her yarışmacının en fazla dört fotoğraf ile başvurabileceği yarışmaya katılım http://karekareankara.atonet.org.tr/ adresi üzerinden yapılacak. 

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar, katılım koşullarını içeren şartnameye aynı adresten ulaşabilecekler. Daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve sergilenmemiş fotoğraflarla başvuruda bulunulabilecek yarışmada, fotoğrafların ebatlarının 3 megabayttan küçük, 12 megabayttan büyük olmaması şartı aranıyor. 

İLK 50 FOTOĞRAF SERGİLENECEK
- Seçici Kurul, yarışmaya katılan eserler arasından 5 başarı ödülü ve 45 sergilenmeye değer eser belirleyecek. Kurul, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ali Akman, Anadolu Ajansı Fotoğraf Servisi Editörü Fırat Yurdakul, Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Tuğrul Çakar, Fotoğraf Sanatçısı Ozan Sağdıç, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü Fotoğrafçılık ve Grafik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğba Taş ve Gazeteci Sertaç Kantarcı’dan oluşacak..ab-ilan.com
2. KARE KARE ANKARA FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR 2. KARE KARE ANKARA FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR Reviewed by foto on Temmuz 09, 2016 Rating: 5