.

SEGER KORNADAN TRAFİK HAFTASINA ÖZEL YARIŞMA

Türkiye’nin en büyük korna üreticisi Seger Korna, 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası kapsamında sosyal medya üzerinden bir yarışma düzenliyor. 


Hafta boyunca #SegerleTrafikBilinci hashtag’i ile trafikle ilgili yeni bir sorunun yöneltildiği yarışmada, her gün 10 kişi Seger’den hediyeler kazanıyor. 

Korna tasarımı, üretimi ve satışında Türkiye lideri olan Seger Korna, 1-7 Mayıs Trafik Haftası’na özel bir yarışma başlattı. Bir hafta boyunca sürecek olan Facebook yarışmasında trafik ile ilgili en güncel sorular sosyal medya kullanıcılarına yöneltilecek. 

Trafik bilinci oluşturmak amacıyla Seger Korna’nın Facebook hesabı üzerinden düzenlenen yarışma Trafik Haftası boyunca yapılacak. Seger Korna’nın Facebook hesabından yayınlanan soruları #SegerleTrafikBilinci hashtag’i ile doğru cevaplayan ilk 10 kişi Seger’den hediyeler kazanıyor.  

Seger Korna hakkında..
Hem üretimde hem de korna ticaretinde dünya çapında varlık gösteren yüzde 100 yerli sermayeli Seger Korna, bugün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir marka haline geldi. 

Seger; Renault, Isuzu, Audi, Honda, Mercedes-Benz, Volkswagen, Tesla, Nissan, Ford, Dacia, ağır vasıta ve iş makinalarında BMC, Karsan, JCB, Iveco, Temsa, Otokar, DAF, traktör ve tarım makinalarında Hattat, Çukurova, Erkunt, Hidromek, Tümosan, Türk Traktör, Taral, Bozok Traktör, Hars Traktör, motosiklet grubunda ise Indian Motorcyle, Bigdog, Victory, Polaris gibi dünya devlerinin kornalarını tedarik etmektedir.
SEGER KORNADAN TRAFİK HAFTASINA ÖZEL YARIŞMA SEGER KORNADAN TRAFİK HAFTASINA ÖZEL YARIŞMA Reviewed by foto on Mayıs 04, 2016 Rating: 5