.

KARE KARE ANKARA FOTOĞRAF YARIŞMASI

Türkiye’nin Başkenti Ankara, siyasetin merkezi olmanın yanı sıra sahip olduğu tarihi ve turistik değerleriyle de var olan bir şehirdir. Ankara’nın ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan sahip olduğu değerlerin ortaya konması ve potansiyelinin tanıtılması, şehrin geleceği açısından önem taşımaktadır. 

Yarışmanın Amacı: Ankara’nın başta şehirde yaşayanlar olmak üzere, Türkiye ve dünyaya tanıtılmasına katkı sağlamak, Ankara’nın ekonomi, turizm, eğitim gibi alt başlıklarda yıldan yıla değişiminin gözlemlenmesi ve belgelendirilmesini sağlanmak, Ankara ve değerleri konusunda farkındalık oluşturmak, Ankara turizmini canlandırmak, Ankara’nın değerlerinin tanıtımı, yaşatılması ve kayıt altına alınmasına katkı sağlamak, Ankara’yı yönetenleri bir araya getirerek, diyaloğa sokmak, Ankara’yı fotoğraf sanatıyla bir kez daha kamuoyu gündemine getirmek. 

YARIŞMANIN ORGANİZASYONU 
Fotoğraf Yarışması, Ankara Ticaret Odası tarafından organize edilmektedir. 
TEMA Ankara’yı (ilçeler dahil) en iyi anlatan her türlü deneysel çalışmalar. 

YARIŞMA TAKVİMİ Yarışma Başlangıç Tarihi: 22 Ağustos 2015 Son Katılım Tarihi: 30 Kasım 2015 Sonuç Bildirimi: 15 Aralık 2015 Yarışmaya katılım ve detaylar için
KARE KARE ANKARA FOTOĞRAF YARIŞMASI KARE KARE ANKARA FOTOĞRAF YARIŞMASI Reviewed by foto on Ağustos 31, 2015 Rating: 5